29 april 2013

2013-04-26

Allmänt

Idag blev det solasolasola för hela slanten. Men först så skulle vi äta frukost och som ni kanske märkt så är Frida och jag galna i sushi så vi körde på en sushifrukost idag sen gick vi till poolen. 
Vi hade legat där på solstolarna i kanske 1,5h och sen kom Sibel och gjorde oss sällskap. Stannade någon eller några timmar till och sen gick vi hem och gjorde oss i ordning för vi skulle iväg till Fashion valley för att köpa kläder till ''Life in Color'' som är imorgon, vi måste ju hitta lite billiga kläder som vi inte är rädda om eftersom vi ska ha dem på oss på ett färgkrigparty. 
Vi tog trolleyn med Julia till Fashion Valley och vi hittade våra kläder på Forever21 och H&M. 
Sen var det fram och tillbaka med om vi skulle på fest eller inte.. Det var ett himla velande från alla oss innan vi helt plötsligt bestämde oss för att åka. Frida och jag köpte med en domino pizza hem till Julia så vi kunde äta något innan vi började festa. 
Festen sen var i 5025 hos Vincent. Det var mycket folk där och det var en rolig kväll ändå. 
Jag, Theresa, Frida, Karl och David gick sedan hem efter festen och David, Karl och Frida hoppade runt som små apor i skogen och på trottoaren, det var ju lite underhållande ändå.
 
 
 
 
with love
xoxo 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress