29 april 2013

2013-04-27

Allmänt

Life in Color står på schemat idag, äääntligen! Men först gick Frida och jag till poolen och la oss och solade. 
Vi stannade inte jättelänge eftersom vi skulle hem och gör oss i ordning för kvällen. 
Vet inte hur jag lyckades men på något vis så fick jag stressa lite med att göra mig i ordning även att vi gick i tid så jag hade gott om tid på mig. Aja det blev ju bra tillslut. Frida och Julia kom över till mig för så att vi kunde klippa våra t-shirts till linnen och sen förfesta. 
Sen kom Eric och Karl också och då började vi förfesta. Vi tänkte skoja till det lite genom att dricka ur skålar istället för glas, skååååål! det blev lite som en minibål till varje person. 
Sen kom Margo, Theresa, Vincent och Bruno också. De åkte med Nico som körde dem till Valley view casino center som då var arenan där Life in Color var. Vi åkte senare med David och Victor. 
Framme vid arenan så vet jag inte riktigt vad vi höll på med men vi sprang runt lite och tog kort.
Sen tappade jag bort svenskarna och hamnade hos tyskarna, alltså Margo och Theresa. Margo hade problem med att ta sig in för att hon hade tappat bort sin biljett men det var en snäll kvinna som tillslut släppte in henne. Vi sprang då ner till färgkriget och tryckte in oss i folkmassan och dansade till musiken. Efter kanske fem minuter så började färgen sprutas ut över publiken och man blev heldränkt direkt, det var så jäkla kul asså! Det kom grön och rosa färg och sen kunde man köpa egen färg och kasta om man ville så det var folk i publiken som kastade runt om sig med. Helt sjukt coolt var det! Det var som Swedish House Mafia konserten all over again men med färg denna gång.
Theresa och jag skulle på toaletten sen för att torka bort lite i ansiktet då det sved lite i ögonen ibland. Då såg vi Margo som stod typ längst fram och hon bad mig komma dit och hänge över räcket, då riktade en av de som sprutade ut färgen mot oss och sprutade på oss två. Eftersom jag är längre än Margo så fick jag allt på bröstet medan hon fick allt i ögonen och hon kunde inte se något och det sved som bara den vilket jag kunde förstå. Det var ju inte bara små strålar av fäg utan det var som en sådan där man tvättar bilen med fast ännu större förgmängd, kommer inte ihåg vad det heter men ni förstår då typ hur det var. 
Så Margo fick gå till en doktor som gav henne ett bandage över ögat så att hon såg ut som en pirat haha. 
Allt slutade vid 3.00 och då hoppade jag, Theresa, Margo, Vincent och Bruno in i en taxi och åkte till McDonalds på campus för att äta lite innan vi gick hem. 
Det var svinkallt sen, så vi sprang hem vilket kanske inte var det bästa när man precis hade ätit, men men.
Jag hade längtat efter en varm dusch ända sedan vi lämnade arenan och när vi öppnade dörren till vår lägenhet, jo vilka sitter inte där om inte Frida, Julia, Eric och Karl som hade invaderat min dusch och det var rosa färg på toalettgolvet haha! de hade även invaderat min garderob, eller Eric hade väl mest gjort det. 
Men tillslut fick även jag duscha och gå och lägga mig efter en grymt rolig kväll!
 
Vet inte vems idé det var, men vi samlade iallafall ihop lite hår från varje person som vi skulle ge till Quentin?!?

 
 
 
 
with love
xoxo
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress