29 april 2013

2013-04-28

Allmänt

Sov ända fram till klockan 13.00 typ hade hade Frida i sängen eftersom hon stannade kvar igår och sov över. Vi ringde sen David och frågade ifall han kunde köra oss till Valley view casino center där vi var igår för att leta efter kreditkort och legitimation som är borttappat sen igår men det var ingen där eftersom det tydligen var stängt på söndagar.. Så David och Eric kom och hämtade oss.
Men där ute var det en marknad så vi passade på att gå lite där och titta vad det fannas. Det skiljde sig lite grann från svenska marknader, detta var mer som en loppis och en vanlig marknad. 
Frida hittade sig en hulahula gubbe som hon köpte för 9 dollar haha.
Vi åkte sen hem och åt på Chipotle som ligger här på campus, jag tyckte det var gott faktiskt! Det var mexicansk mat där du gjorde din egen burrito. 
Sedan åkte Eric och David till poolen och Frida och jag gick hem till var och en. Jag behövde åka ut till mission valley till Target för att köpa mat och fylla på min mobil med pengar. Skulle även åka dit för att kunna skriva ut en bild i fotoformat, men då var det stängt i den avdelningen så klart.. Skulle ju ha det till min design imorgon..
 
 
 
with love
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress