26 februari 2013

2013-02-25

Allmänt

Gick upp vid 6.00 idag för att hinna göra klart mitt projekt på morgonen eftersom det skulle vara inlämnat idag. När jag är på väg att skriva ut mitt grading sheet så ser jag att vi har ett quiz idag och quiz tror jag innebär liknande som test så inget stort men jag vet att det kommer ha betydelse i betyget och jag hade inte en aning om det.. fick lite smått panik så läste igenom mina anteckningar men hade inte mycket tid eftersom min lektion började. Fick rusa igenom skolan för att hinna till lektionen, så när jag kom dit var jag helt varm men kunde pusta ut för att jag hade hunnit dit. När i stort sätt alla var där kommer det in en annan lärare som säger att våran lärare är sjuk och lektionen är inställd. Vet inte om jag blev lättad eller irriterad. Hade ju gått upp så himla tidigt för att göra klart projektet som kan göra mig irriterad men samtidigt hade ju inte quizen gått bra eftersom jag inte hade pluggat så kanske ska se det som att jag hade tur. 
Gick då hem och skypade med hela familjen och pratade lite om allt möjligt. Ringde sedan upp Jonna och pratade med henne om saker jag missar i stan. 
Hade sedan min medialektion som jag nästan somnade på eftersom jag var så himla trött från att ha gått upp så tidigt. 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt med att kolla på de senaste avsnittet av Vampire Diaries, Hart of Dixie och Pretty Little Liars. Fy så sorligt det senaste avsnittet i Vampire Diaries var, jag kan ju erkänna att jag grät eller det rann tårar i alla fall. Vet inte om det stämmer, men det känns som ju äldre jag blir ju lättare har jag till gråt. Förut när jag tittade på Vampire Diaries grät jag inte en enda gång, när jag tittade om på alla säsonger grät jag vid några scener. Det måste ha med åldern att göra va? Kan ju inte finnas någon annan förklaring?
Har tittat lite på fashion design skolor eftersom jag ska läsa det till hösten. Men jag har ingen aning om vad jag ska välja för stad. New York eller Los Angeles? Så fort jag tänker på New York pirrar det i magen och nu när jag har varit i Los Angeles och tänker på det så pirrar det i magen också. Vet inte vad jag ska ta mig till, kan ju inte dela på mig! Någon som har förslag? Behöver seriöst hjälp..
 
New York eller...
Los Angeles?
 
 
 
with love 
xoxo
Frida

New york... Om du bryr dig om mig :)

Svar: klart jag bryr mig! åker du också dit då?:)
Amanda Erlandsson

Malin Johansson

Los Angeles lätt!:)

Svar: haha tror det lutar mot LA faktiskt och sedan ta ett internship i New York:)
Amanda Erlandsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress