27 februari 2013

2013-02-26

Allmänt

Helt slut i morse när klockan ringde men jag lyckades ta mig upp och slänga på mig golfkläderna, sätta på musik i hörlurarna och bege mig mot spårvagnen och ta mig till Riverwalk Golfclub. 
När jag var framme var det bara jag och en annan tjej från min kurs där som jag inte tidigare hade pratat med men när det bara var vi två där så kände jag att jag lika gärna kunde prata med henne. Det visade sig att hon var från Danmark, från Köpenhamn, hette Lisa och hon bodde med två tjejer från Malmö i Pacific Beach. 
När Sheldon kom ner till ranchen sa han att ranchen var avstängd fram tills klockan tio på förmiddagen och han blev tvungen att säga att alla kunde åka hem igen. Eftersom Sheldon brukar jävlas med folk var jag helt säker på att han inte var seriös utan att han drev med oss, men han var tydligen helt seriös. 
Jag skulle gå och hämta mitt löshår någonstans vid fashion valley men visste inte var, hade bara en adress. Jag hade tänkt att promenra dit men Lisa sa att hon kunde köra mig dit, eller rättare sagt Sheldon sa att jag behövde skjuts som jag inte kan minnas att jag bett om. Men eftesom jag inte visste vart jag skulle exakt så tackade jag inte nej. 
GPS:en tog oss till Mission Valley och jag var nästan säker på att det var fel eftersom min hårfrisörska hade sagt att det låg väldigt nära Fashion Valley och hade aldrig nämnt Mission Valley, plus att hon visste att jag inte hade bil så tänkte att detta måste vara fel. Vi gick ur bilen och hittade en hårbutik som hette precis som affären jag skulle till, Hair unlimited. Klockan var då bara 8.30 så jag sa till Lisa att hon kunde köra hem så kunde jag ta spårvagnen tillbaka till Fashion Valley och leta efter det rätta stället. När jag var i fashion valley började jag leta och gick den väg som jag hade fått förklarat för mig. Vägen tog slut, gick in och frågade efter vägen i en affär och hon förklarade vart vägen jag letade efter var. Jag gick och gick och hamnade vid en skola där det var nästan helt dött. Den ända människa där var en tant som jobbade i ett kaffeshop som jag frågade efter vägen igen. ''How do I get to Camino De la Reina?''. Hon förklarade att jag var på 2300 Camino De la Reina och jag skulle till 1400 Camino De la Reina. jag gick åt de håll hon pekade och jag gick hur länge som helst kändes det som, plus att solen stekte och jag hade långbyxor naturligtvis. 
Tillslut kändes det som jag kände igen mig och tittade extra noga och insåg tillslut att jag nu var i Mission Valley och då förstod jag att jag hade varit vid rätt hårbutik från början. Mellan Fashion Valley och Mission Valley är det två stationer med spårvagnen och den hade jag nu lycksats promenera, trodde inte man kunde det om jag ska vara ärlig. Var ganska irriterad när jag insåg vad jag hade gått igenom när det hade kunnat vara hur enkelt som helst att bara ta spårvagnen på en två minuter istället för att gå i stekande sol i 30-40 minuter. Aja nu har jag hämtat det och har även bokat en tid för att sätta i det också. 
Kom hem och tittade på några Pretty little liars avsnitt innan jag gick till min reading klass. Efteråt skulle jag följa med Frida och Julia till Down Town för att Frida skulle lämna tillbaka en väska på Urban Outfitters och sen hade vi tänkt att äta lite kvällsmat där. 
Vi valde att äntligen äta på Old Spagetti Factory, som vi har längtat!
Det jag beställde var gott men tomatsåsen smakade bara tomat liksom, men annars var det jättegott faktiskt. Våran servistris hette Berta om det var någon som var intresserad av att veta det, tyckte det var ganska kul att hon hette Berta. Varje gång hon sa ''Okay'' sa hon istället ''Okidoki'' och har ingen aning om varför men det lät ganska töntigt. 
När vi gick av spärvagnen i SDSU kom jag mitt smarthuvud på att jag inte hade min kasse från Urban Outfitters med mig från restaurangen. Varför ska jag alltid göra så? Orkar inte med mig själv i sådana här lägen, tänk lite Amanda! 
När jag var i min lägenhet försökte jag ringa till restaurangen men de hade redan stängt så får försöka imorgon och se så de inte har slängt den. Hoppas verkligen den är kvar, vore retligt annars..
 
Lite shopping så där innan!
Old Spagetti Factory. Ingick lite glass som efterrätt!
Väntade inne på Hard Rock Café Hotell innan spårnvagnen kom.
 
 
 
with love
xoxo
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress