28 februari 2013

2013-02-27

Allmänt

Inget glädjeskutt ur sängen idag när klockan ringde, men gå upp måste jag ju. Idag hade vi presentation för vårat senaste projekt och sen fick vi reda på det nya projektet och det är inte lätt alltså, det måste jag sätta mig tidigt med. Det är svårt att förklara projektet, eller alltså jag ska måla med streck och prickar och när jag säger så, låter det ju hur simpelt som helst men ni kommer få se när det är klart hur det ska se ut (eller min version åtminstone). 
Idag på media lektionen hade vi en gästtalare och han var väldigt ointressant så jag, Margo och Theresa satt nästan och sov och pratade med varandra ibland. I slutet hade vi ett litet quiz bara för ''skoj'' skull.  Sista frågan handlade om gästtalaren och frågan innehöll hans namn och Theresa frågade oss ''and how should we know who that is?'', haha roligt roligt! 
Vi tog sedan en kaffe på starbucks innan våra nästa lektioner börjar, de börjar samtidigt men vi har inte samma lektion bara i samma byggnad. Jag hade multimedia production och vårat nya projekt är att ta kort på skolan och mina favoritställen på campus och i San Diego. Jag var inte på lektionen förra gången när de andra hade varit och tagit kort på campus så jag skulle göra det idag. Det var jag och en annan kille också, men denna kille var skum alltså. Han var från Saudiarabien och jag själv hatar när det blir tyst mellan mig och en person jag inte känner väl så jag frågade ju en massa. Eftersom vi inte känner varandra alls så finns det ju tusen olika fråger man kan ställa, håller ni inte med mig? det gjorde inte han i alla fall.. Jag frågade ''what's your name?'', han: '' my name is Faisal''.. ehh okej, du undrar inte vad jag heter? nej det är ju oviktigt bara alla vet vad du heter, visst visst. Så där höll jag på hela tiden, jag ställde en fråga och han svarade men han frågade inte samma sak tillbaka eller hittade på något nytt så tillslut blev jag sur så då sa jag ingenting.. Jag var väl inte tillräckligt intressant eller något. 
Senare på kvällen skulle vi ha en överraskningsfest för Pedro eftersom han åker tillbaka till Brasilien på fredag. Ingen hade sagt något till han utan alla hans kompisar möttes hemma hos de Tim, Nico och Philip och sen skulle Margo lura med Pedro dit på något sätt och han skulle inte veta något. Vi släckte ner och gömde oss när de ringde på dörren. Alla gömde sig bakom en sån där köksö som fanns där och precis innan vi skulle hoppa fram och skrika ''SURPRISE'' så välte alla franska killar över oss så när vi skulle hoppa upp så kom vi ju ingenstans eftersom de franska killarna var inga gentlemän och hjälpte oss upp, nejnej, bara de kom upp även om de krävdes att trycka ner oss.. Frida och jag hade ganska kul åt att vi bara syntes med huvudet över köksön när vi skrek surprise haha! Men Pedro blev överraskad kan jag tala om, hans min var bara ett stort ända gap. 
Det blev en rolig kväll och i slutet tog vi svenska över och satte på ''om du vill bli min fru-Drängarna'', ABC-Anna Book'' och ''Hotta brudar- Magnus Uggla'' och det livade upp det hela en del haha! 
 
 
with love
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress