igår (2013-01-27) hände inte mycket, jag var fortfarande sjuk så jag jobbade på att bli bättre genom att vila en massa. Jag gjorde åtminstone en rolig grej igår och det var att prata med fina Linda som är borta i Fort Lauderdale i Florida. De verkade ha det jättebra och är lite avundsjuk på dem då de har så fint väder, här har det regnat i två-tre dagar.. Jag valde ju rätt dagar att vara sjuk på i alla fall. Det ska tydligen bli varmare i veckan vilket är väldigt glädjande. 
Idag (2013-01-28) hade jag en klass jag skulle crasha klockan 9.00. Det blev ju inget glädjeskutt ur sängen från min sida kan jag ju lova.. hade inte sovit mycket denna natt heller, kanske tre timmar sammanlagt. Plus att jag var tvungen att gå ifrån lägenheten tidigare eftersom jag inte visste exakt var lektionen var och jag ville inte komma försent när jag skulle crasha. Kursen jag skulle crasha var en Design kurs. Jag fick hoppa in i en grupp med tre tjejer som hette Lauren, Kelly och Alyx (trodde hon hette Alex men när hon skrev namnet stavade hon med ett ''y'') och en kille som hette Charlie, alla från USA. Eftersom att kursen hade pågått i två lektioner tidigare så hade de redan börjat med projektet och det skulle redovisas på onsdag. Alla skulle ha olika ämnen i projektet och lyckligtvis nog fanns ämnet ''Fashion Design'' kvar och det tog jag utan tvekan. Projektet verkar ganska simpelt, jag ska hitta sex olika ''Fashion Design'' bilder på internet eller från en tidning och ska klistra upp dem på vår poster och även skriva en kort text vad fashion design är för mig.  
Kursen verkade kul, läraren verkade bra och jag tyckte jag hamnade med bra människor. Lärarens regler om att äta i klassrumet var ''In my class are you aloud to eat and drink, as long as the food doesn't stink''. 
Slutade vid 11.40 och hade min nästa kurs vid 14.00. Nästa lektion var contemporary Media och innan lektionen började kom Margo och Theresa och satte sig vid mig och de skulle då crasha den klassen. Det kändes skönt att känna någon i denna klass för klassen är så himla stor och pågår bara i en stor hörsal vilket gör att det blir svårt att hitta någon och lära känna personen. 
Hade min nästa lektion en timme efter att denna hade slutat som heter ''Multimedia Production''. Detta är en ALI-kurs vilket innebär att jag inte behövde crasha utan kom med ifall det fanns plats genom att bara söka kursen typ. Det verkade vara en rolig kurs, vi gjorde en reklambild på photoshop där vi skulle ha med en egen bild från facebook. I texten om kursens innehåll står det att vi ska jobba med photoshop, youtube, facebook, iMovie, Picasa, prezi och powerpoint. 
Nu ska jag dra på något bra att se på och sen sova, ska upp tidigt för att spela lite golf!
 
Pasific Beach (har inte tagit så mycket bilder sistone, tänkte att jag slänger upp denna härligt)
 
 
with love
xox
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress