30 januari 2013

2013-01-29

Allmänt

Upp tidigt tidigt idag, hade min första golfkurs ute vid golfbanan idag klockan 8.00. Köpte mig en kaffe och hoppade på tåget ut till Fashion Valley där golfklubben har sin golfbana, Riverwalk golf club. Idag var inte instruktören Travis där som var den enda av instruktörerna vi hade träffat, utan idag var det två killar som hette Pat och Sheldon hahah komiskt, har aldrig hört att någon annan en Sheldon i Big Bang Theory som verkligen hetat det! Jag tyckte de var bra instruktörer, de var roliga och skämtade mycket. Redan första dagen märkte jag att de skulle kunna vara lite jävliga om ni förstår vad jag menar, att de jävlas med en liksom. 
Först gick de bara igenom säkerhetsreglerna. De berättade en hemsk olycka som hade inträffat just i SDSU's golfkurs. Ute på golfbanan hade en kille slagit en boll och på något vis hade en annan kille kommit ivägen och fått bollen och klubban så hårt i huvudet att han dog och det värsta var nästan att de båda killarna var bästa vänner.. 
Efter säkerhetsreglerna gick de igenom hur greppet om klubban skulle vara och hållningen när man slår. Sedan fick vi sätta igång och skjuta. Jag och Regina fick en bana att dela på. Till en början missade jag bollen flera gånger och jag kände att jag gjorde fel med allt vad grepp och hållning heter. Men sen fick jag till det riktigt bra och jag fick ett skrikande ''awesome Amanda'' utav Sheldon. Så klart var det jättekul att höra men jag ska ju inte inbilla mig att jag kan spela golf för det, jag har en lång väg kvar. 
När lektionen var slut körde Regina mig till Mission Valley där jag behövde storhandla då jag inte har handlat sen förra onsdagen eftersom jag har varit sjuk och inte orkat. Fy hundan var tungt det blev! Och inte nog med att jag skulle bära alla kilon utan jag skulle med tåget för att ta mig hem, ah herregud, men det gick ju bra det med tillslut. 
Senare ringde Frida och frågade ifall jag ville följa med till Las Americas outlet, där jag var med Kaho och Sibel en gång. Hon frågade ifall jag ville med dit och köpa golfkläder. Jag följde med och vi fick åka med en kille som Frida hade raggat upp på badoo när hon precis kom hit haha. Hon trodde inte hon skulle få några vänner så hon fixade sig en konto och började snacka med honom. Hon hade träffat han flera gånger i verkligenheten så vi satte oss inte bara i en killes bil som Frida bara hade pratat med på internet, nejnej. Han var lika gammal som oss, var från Saudiarabien, hette ett namn som man uttalde som ordet ''knife'', vet inte hur hans namn stavas. Han har bott här i tre år så han visste hur man tog sig dit. Vi hittade Ralph Lauren direkt och köpte oss lite fina kläder att ha på golfen. Kommer se riktigt proffsiga ut, men blir kul när folk ser oss spela och vi inte spelar som vi klär oss, haha! 
Nu har jag skrivit klart min lilla redovisningstext till imorgons design kurs och ska titta på något bra på datorn.
 
 
with love
xoxo
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress