31 januari 2013

2013-01-30

Allmänt

Idag fick jag också ge mig upp tidigt men inte lika tidigt som igår i och för sig, hade design kursen vid 9.00 i morse. ART huset, där kursen befinner sig, ligger längst bort på campus och det tar då alltså 10-15 minuter att ta sig dit till fots. Det kryllar av folk som kör på att ta skateboarden till skolan, kanske något jag kan fundera på?.. eller inte, skulle bara ta längre tid för mig och jag föredrar att komma till en klass utan att vara halvt ihjälslagen. Aja, idag skulle vi ha presentationen jag nämnde igår. Jag hade skrivit ut bilderna och en liten text om fashion design och jag visste inte att jag skulle läsa det och prata lite om bilderna men så var ju då fallet tyvärr. Under tiden som en annan grupp hade sin redovisning skrev jag kvickt ner lite som jag kunde säga. När det var våran tur var jag ganska så nervös men inte så farligt ändå lustigt nog. Det ända problemet var att alla hade ju övat in vad de skulle säga och tittade därför inte i sina papper så mycket, men jag däremot som hade suttit en minut innan det var min tur och flängt ihop några bra meningar kunde knappt släppa blicken från pappret. Jag slapp i alla fall att jag inte stammade någon gång, uttalade fel eller började skaka med händerna att pappret börjar röra sig och låta, awsooome! Men liksom, de andra hade haft två veckor på sig att öva och jag hade två dagar, Jun Kwon (läraren) borde ha lite förståelse kanske. Kan man ju hoppas i alla fall, får se vilket betyg vi får.
Gick sedan hem ett tag för jag hade lunch och hann även prata ett slag med pappa, bella och mamma på telefonen och även skypa lite med Frida. 
Nästa lektion var Intro Contemporary Media, men skulle gå lite tidigare därifrån då jag skulle göra ett test på ALI-kontoret, ett test för att se ifall jag får ta EAP Reading kursen. Jag blev upphämtad av en kvinna en kvart försent då hon hade väntat på mig någon annanstans och jag hade blivit tillsagd fel ställe att vänta och då sa hon ''There you are, I thought you wouldn't be late, Swedish people are never late'', haha ehm okej, då har du inte träffat så många svenskar tänkte jag. Men hon berättade att hon hade varit i Sverige i tio månader en gång och hon hade aldrig varit med om att en svensk var försenad, bra jobbat Sverige! Det var ju ett bättre intryck vi svenskar har här än ryktet vi har om att vi super hela tiden. 
Testet kändes okej, hoppas jag klarar det. Skulle få ett mail imorgon om reslutatet. Gick sedan vidare till Multimedia production kursen och satte mig vid Mac datorerna och började jobba. Idag skulle vi redigera en film på iMovie, det var mycket lättare att hantera än photoshop. 
Nu är jag hemma och har ätit lite, ska sätta på några avsnitt av Hart of Dixie och sen sova.
 
 
 
with love
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress