28 mars 2013

2013-03-27

Allmänt

Idag ställde jag alarmet på tre olika tider så jag inte skulle försova mig, det var ju sista lektionen innan SPRINGBREAAAAK!!!! ..och vi skulle lämna in projektet och ha presentation osv. Jag var jättenervös innan jag skulle gå upp och prata om mitt projekt, mer nervös än de andra gångerna, bara för att jag tyckte mitt var det fulaste och mest amatöriga projektet.. Varje gång vi har ett projekt som vi ska presentera så hänger alla upp sina projekt på väggen och sen går man fram en och en och pratar. Alla projekt hänger alltså uppe samtidigt, så alla kunde ju jämföra sina projekt med de andra och det gjorde mig då nervös eftersom jag det var så tydligt hur fult och dåligt mitt projekt var...
Presentationen gick bra som tur var och min lärare ska alltid kritisera efter en presentation och han börjar alltid med det negativa som jag själv inte tycker man ska ta inför hela klassen men trög som han är så förstår han inte att man tycker det är obehagligt. Trodde min negativa kritik skulle vara värre, det ända var att jag skulle jobba på färgskalan bättre men annars var det ett bra projekt. Det tackar vi för, är helt okej nöjd med hans kritik eftersom jag inte alls var nöjd med projektet. 
Idag hade vi inte vår contemporary media kurs som var jätteskönt att slippa, så vi hade ett hål från 12.00-16.00. Så Margo, jag och Theresa gick till gymmet någon timme och sen gick vi iväg till Thairestaurangen och skulle äta lunch. Vid thairestaurangen mötte vi också alla tyskar, alltså Philip, Nico, Tim, Kim och Nicos tjej som har kommit hit. Kommer inte ihåg vad hon heter haha. Så det var jag och alla tyskar, de pratade mest tyska men hela tiden kom de på sig själva och sa förlåt nu pratar vi engelska men det gick ganska bra ändå. 
jag beställde Pad Thai, så himla gott! Efteråt gick vi till Starbucks och tog varsin Iced coffe och sa sedan hejdå till Tims flickvän Kim som imorgon åker till LA och ska flyga hem till Tyskland. Hon har varit här i sex veckor SEX VECKOR? herregud fattar inte att tiden går så fort, känns som hon varit här i typ två veckor bara haha. 
Hade sen vid 16.00 min andra media kurs, multimedia production, och idag skulle vi ha en fyra timmars lektion bara för att vi skulle till Seaport Village de sista två timmarna och fota lite.
Jag och Bash fick åka med Tariq och sen var det också en annan tjej från Kina som hette Lina eller Nina typ haha. Hon går inte i våran kurs men hon går på morgonkursen och eftersom vi skulle fota i mörker så hade hon fått erbjudande att följa med oss istället. 
I bilen frågade Tariq mig ifall jag spelade fotboll här på skolan. Jag sa ju så klart nej eftersom jag inte gör det och han sa att hans kompis hade sett mig spela i skollaget?? haha va? är jag så lik någon där alltså, lite underligt men kul! måste ju nästan gå på nästa match bara för att se henne. 
Vi fotade en massa i Seaport Village, jag har aldrig varit där på kvällen men det var jättefint faktiskt, så dit åker jag nog fler gånger på kvällen. Tariq har alla häftiga bilder, blev faktiskt flera stycken häftiga tror jag, så han ska skicka dem någon gång så jag också har dem. 
Körde hem och gick över till Frida för att äta burrito. Hennes två kompisar från Sverige är här nu så blev första gången jag träffade dem. Malin och Joanna hette de och de verkade jättesnälla. 
Senare kom också Julia, Mikaela, David och Julia. Vi satt och pratade och spelade kort hela kvällen, lite småtrevligt så där. 
När jag kom hem somnade jag direkt, helt slut efter denna vecka!
 
Detta är jättedåliga bilder, men kommer bättre och fler när jag fått de andra bilderna! Men detta är från Seaport Village by night i alla fall. 
 
 
with love
xoxo
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress