27 maj 2013

2013-05-16

Allmänt

Idag var det dags att flytta ut från lägenheten så det var bara att börja slänga ut allt skit som jag inte ska ha med mig hem och packa ner alla kläder och saker som skulle med mig hem till Sverige. Hade inte innan kunde tänka mig att jag skulle ha så jättemycket sopor men herregud fick ihop sju stora säckar med saker som inte skulle med hem. 
Ringde sedan till Julia för att be om bär-hjälp. Vi skulle flytta alla saker hem till henne eftersom vi alla svenskar skulle bo hos henne den sista natten. 
Efter att ha dragit, burit och släpat mina tunga väskor bort till Julia i 35 graders värme kom vi på att killarna kunde ju ha hämtat upp sakerna i bilen och kört bort det, men det kunde ju inte vi komma på innan nej nej..
Vi gjorde oss sen i ordning och åkte till Down Town för att äta. Vi valde en restaurang som såg bra ut och vi valde rätt, det var riktigt god mat där! 
Sen åkte vi hem och där hemma väntade Karl, Victor och Jayde som var sugna på att festa till det lite sista kvällen vilket vi då gjorde. Mason och Christoph kom senare också. 
När klockan var kanske 5.00 eller 6.00 på morgonen så började jag och David pumpa upp luftmadrassen medan de andra låg och sov på golvet och soffan. Det tog nog 20minuter för oss att förstå att vi använde pumpen fel, vi höll den så att den pumpade UT luft och inte IN haha vi tyckte ju så klart att det var en dålig pump.
Sen kom Julia in och frågade om jag ville med till McDonalds och äta nuggets som är hennes favorit och det gjorde jag så gärna. Men när vi kom till McDonalds så hade börjat servera frukost och då fick man tydligen inte beställa vanlig mat så det fick bli donkenfrukost för oss. 
När vi sen skulle gå hem så stannade en av killarna som jobbade där och sa ''When are you going back to Sweden?'' och då svarade jag tillbaka ''And how do you know that we're from Sweden?'', haha vi hade ju aldrig träffat han. Men han sa att vi hade sagt det till han någon gång och Julia och jag känner bara igen han som McDonalds killen, vi har alltså aldrig pratat med han om annat än vad vi vill beställa liksom. Men han var trevlig och frågade en massa Sverige och vad vi ska göra senare i framtiden och sen kände han en svensk golfare som hette Johannes någonting tror jag, han skulle tydligen vara väldigt bra på golf. 

Våran sista kväll blev riktigt kul, vi tjejer satte upp håret i SpiceGirls tofsar och sen dansade vi alla hela kvällen!


 
 
 
with love
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress