27 maj 2013

2013-05-17

Allmänt

Vaknade upp på en luftmadrass idag. Julias lägenhet såg ut som ett läger, det kändes som vi var på en fotbollscup eller något och det var ju lite mysigt ändå. 
Vi åkte sen till det där frukoststället var har varit på nu så många gånger och vi blev inte serverade av den där gulliga tanten denna gång utan idag var den en tjej och alla fick maten utom jag och ändå så sa jag vart är min beställning och hon sa att den kommer straxt, sen när de andra hade ätit upp så sa vi igen var är min beställning? och vi fick som svar ''Oh shit'' haha! 
Då kom den gulliga tanten ut och sa att det hade blivit något fel i vå beställning så de hade inte gjort min mat och hon satt att jag fick vänta ett tag till på den men att jag skulle få den gratis, så ska det gå till!
Efter frukosten så åkte Frida, Jag, David, Victor och Karl ut till Mission Valley för att köpa resväskor och sånt. Hittade en röd och fin Tommy Hilfiger väska på Macy's. Sen tog Frida och jag trolleyn hem då de andra redan hade åkte hem. 
Hemma hos Julia blev det att packa ner allt som jag hade haft i en IKEA väska så länge. Men jag fick lite panik där för alla mina tre väskor var övervikt så jag fick packa ner lite i Karls och Fridas väskor men vär ändå lite osäker på mitt handbagage som vägde 13kilo och fick bara väga 8kg, fast jag hade ju en extra kväll som inte de andra hade. 
Vi packade sen in oss i tre taxi bilar och åkte mot San Diego Airport där vi skulle säga hejdå till Frida, Karl, Eric, David och Victor som skulle flyga hem till Sverige. 
När vi hade sagt hejdå tog Julia och jag mina väskor och hoppade in i en taxi och åkte till Hard Rock Hotel där jag skulle spendera den sista natten. När jag checkade in så fick Julia och jag två VIP biljetter till deras nattklubb och en fest de skulle ha idag vid poolen med gratis drinkar, nice! hon frågade inte om legitimation så det var lite lustigt men vi sa inte emot. 
Rummet var riktigt fint och vi beställde upp roomservice och öppnade en flaska chardonnay bara för att vi ville lyxa till det lite sista natten. Det var första gången jag beställde upp roomservice så det var ganska kul faktiskt, kändes ju lite speciellt och hans om kom med maten såg ju ganska bra ut ändå och älskade svenska tjejer haha. Julia åkte sen hem runt tio tiden och det kändes lite jobbigt att säga hejdå och lite lustigt på samma gång men vi ses sen i December! Jag var lite osäker på om jag ens skulle sova eftersom jag behövde gå upp vid 04.00, men jag sov sen kanske tre timmar tror jag. 

 
 
 
 
with love
xoxo
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress