30 april 2014

black hat

Allmänt

 
Valborgsmässoafton idag och det blir inget firande för min del, jobb till 02.00 inatt. Är inte helt förstörd för att jag ska jobba ikväll just för att de närmaste veckorna är det inplanerat en massa kul som jag sett fram emot länge. Så, deprimerad är jag inte idag ändå och det är väl tur det!
Idag har jag (latheten själv) bara suttit på arslet och tittat på sjukt tråkiga tv-program. Förstår faktiskt inte varför det inte har visats något bra på tvn idag, normalt sätt brukar det finnas serier att titta på fram till typ tio på förmiddagen. Till frukosten fick jag titta på Nikelodeon, det var seriöst det bästa jag kunde hitta och då ogillar jag Nikelodeon rätt mycket. Kan älska tecknat men då är inte Nikelodeon förstahandsvalet. Har tittat klart på Pretty Little Liars så skulle behöva en ny serie att följa, är det någon som har tips på någon go serie? Dela gärna med er då! 
 
Glöm inte att titta in i shoppen!
 
'Lots of Love
 
 

28 april 2014

boyfriend jeans

Allmänt

 
 
 
 
 
 
Tshirt - Monki // Skjorta - JC // Jeans - MaryKate & Ashely Olsen collection BikBok // Skor - Converse // Solglasögon - RayBan // Keps - Obey // Halsband - vintage butik // Klocka - Daniel Wellington 
 
Längtar makalöst mycket tills det är dags att styra bilen mot Stockholm och gå på Justin Timberlake konserten i Tele2 Arena med mina systrar. Soon we're there! Såklart, utan tvekan, ska konserten med Justin bli höjdpunkten på vår helg i Stockholm. Samtidigt har jag sett fram emot att bara glida runt i Stockholm, sitta på en härlig uteservering med en kall dryck och god mat, hänga på något mysigt café med en ischai att svalka sig med i solen. Helt enkelt bara umgås med de finaste sytrarna man kan tänka sig och bara njuta av våren(förutsatt att det är soligt) i den stad jag älskar mest. Vi har faktiskt bestämt att det inte ska bli en helg med crazy shopping och stressande på shoppinggator och gallerior, för så är det alltid när man åker till Stockholm. Dock kommer det vara svårt att motstå, shoppingfreak här ja.. Kanske kan klämma in en runda på den nyöppnade River Island butiken åtminstone, man blir ju alltid lite gladare med något nytt.
 
Glöm inte att titta in i shoppen!
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
 

27 april 2014

vacation, check

Allmänt

 
Googlade bilder på Kroatien och fick fram dessa fyra härliga. Ser ju inte helt fel ut eller hur? Om inte bilderna ljuger alltför mycket så är det detta underbara jag ska resa till sista veckan i maj med Jonna. Åh så helt fantastiskt, underbart, makalöst, otroligt, galet skönt det ska bli. Vi ska bo på ön Brac utanför staden Split i Kroatien. Är det någon som varit där och har lite tips kanske? Tror dock inte vi ska ge oss ut på aktiviteter varje dag direkt utan mest kommer det bli att ligga på stranden och bara njuta av att vara där. Fast tips är alltid kul, kanske ger oss ut på något ändå.
Can't wait to visit you Croatia, get ready and we'll see ya soon!
Ivy Revel har fått in nya kläder och jag går bananas! Ge mig allt, tack! Kommer defintivt klicka hem lite men har lite beslutsångest över vad jag ska välja. Tur jag har systrar som jag kan dela med, köpa lite var alltså haha, spuersmart! 
Kika gärna in i shoppen om ni har tid!
Länk finns här: amandaalidas.se/tipser/
 
'Lots of Love