31 augusti 2014

at the dock

Allmänt

Top - American Apperal // Kjol - American Apperal // Skor - River Island // Väska - Lindex //
Smycken - TopShop // Klocka - Marc Jacobs 
 
 
Alltså denna ledighet har försvunnit på ett ögonblicks sekund. Det har i varje fall varit jättekul att träffa alla och nu kör vi ett sista pass i Forsmark. Skjutsen är på väg så snart rullar bilen mot skogen igen.
 
Ha det så bra allihopa!
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
 
 
Goodmorning.
Bananpannkakor till frukost är favoriten tror jag närmare bestämt och det är så lätt och smidigt att fixa ihop. Idag toppade jag med kvarg blandat med blåbår, hallon och kokosflingor ovanpå, smarrigt alltså. 
 
 

28 augusti 2014

Touché

Allmänt

Sweater - BikBok // Skjorta - Monkii // Jeans - BikBok // Sneakers - Nilson shoes // Ryggsäck - Steve Madden // Klocka - Marc Jacobs // Smycken - TopShop // Solglasögon - Cubus
 
Nu är jag tillbaka med outfits, ville dock ta bilder på allt nytt jag köpt i Stockholm men saken är den att jag var tvungen att kasta typ allt i tvätten när jag kom hem så det kommer att bli outfits bilder med nya kläder gjorda framöver, I promise. Fast, smyckena och skorna nya, och skorna är jag så förälskad i. Skönare slip-on sneakers får man leta efter! Nu är jag dööötrött, ska stänga av min musik och sen ska jag sova direkt.
sweet dreams.
 
'Lots of Love