25 december 2014

Christmas Eve

Allmänt

 
Julafton igår var superhärlig, älskar julen. Hoppas alla haft en minst lika bra jul! Här är lite bilder från våran julafton. 
Önskar alla en riktigt rolig juldag, nu ska jag göra mig iordning för kvällen! 
 
'Lots of Love
 
 
 
 
Uppesittarkväll igår och jag hann inte blogga, så det får bli ett inlägg nu på Julafton. 
Bingolotto för hela slanten och fick faktiskt ett bingo, dock bara en nyårslott för 50kr som David Hellenius igår sa ''var det sämsta man kunde vinna'', men vinst som vinst. Fick skrika BINGO iallafall. Hade riktigt mysigt igår med familjen framför tvn med en massa julgodis och småpajer som vi fixat och styrt med. Kan endast ta credit för cake popsen för resten är Frida som bakat. Allt var verkligen supergott!
Nu ska jag göra min julfin och snart äta ännu mer, julbordet är på gång!
 
 
'Lots of Love
 
 

19 december 2014

discobomb nails

Allmänt

 
 
Resultatet på mina naglar har ni här som jag gjorde i Malmö. Vad tycker ni? Jag är inte jättenöjd faktiskt.. Tror mest jag är besviken på att det inte blev som jag hade tänkt mig, vet inte ifall han inte förstod hur jag menade. Tanken var att det skulle se ut som att jag hade snö på naglarna eller typ socker men det blev mer som någon har spytt upp en discokula på dom. Aja missförstånd händer och jag var för feg för att säga något, nästa gång ska jag vara tuffare. 
Ska snart iväg till jobbet men under tiden jag bloggar lyssnar jag på julmusik i soffan och jag vill inte slita mig härifrån, så mysigt! 
 
'Lots of Love