27 februari 2014

Blueberrypie

Allmänt

 
Fick äntligen min sushi idag, check! Och helt från ingenstans fick Linda och jag för oss att göra en blåbärspaj. Margarinet saknades så vi knackade på hos Lindas granne som visade sig vara en urgullig kvinna som gav oss margarin, smidigare än så blir det ju inte haha. Lagom tills det var klart kom Jonna som troligtvis också var pajsugen. 
Den resterande tiden av min kväll får spenderas i min säng med avsnitt av PLL på datorskärmen. 
 
'Lots of Love
 
Pannkaksfrukost/lunch sitter aldrig fel, delicious. 
Har inget inplanerat idag så passade på att starta min morgon med gofrulle och ett antal avsnitt av PLL. Är nu snart ifatt, eller ah närmare än innan. Sitter just nu och tittar på resor till varmare breddgrader, måste få drömma sig bort lite och åtminstone fantisera om att man ska iväg snart. För vårsolen försvann ju rätt kvickt och snälla kom tillbaka snart, var hur underbart som helst.
 
'Lots of Love
 
 

25 februari 2014

14.02.25

Allmänt

 
Har varit ledig från jobb idag och får se imorgon hur det blir med jobb då med. Det är oerhört stressande att försöka somna med tanken att ''imorgon kanske det ringer och jag får ge mig iväg och jobba''. Nej, schema är något jag gillar starkt. 
Idag har jag för övrigt varit och fikat med Linda, Ellinor och Melissa. Fick sen för oss att åka till Mönsterås där det tydligen fanns en mysig butik som hette Drömhem. Hade varit mycket prat om den där butiken vilket jag helt totalt har missat. Men åh, så trött jag är på att jag inte har lägenhet. Jag vill också kunna köpa inredning och göra fint. Är mycket avundsjuk på er som kan. 
Kvällen avslutades hemma hos Ellinor med tacoskväll, supertrevligt. 
 

'Lots of Love