Så här ser det ut på vägen hem från jobbet, rätt fint ändå!
Sista jobbapasset imorgon och förhoppningsvis (om jag har turen på min sida) så ska jag ut i Öregrund med en tjej jag börjat jobba med som heter Matilda, supergullig tjej! Det är båtvecka här nu som tydligen är det största som händer här, så vill ju helst inte missa det haha.
Sov gott!

'Lots of Love


30 juli 2014

All natural

AllmäntSnart är jobbveckan över, ska bli så skönt att komma hem. Det är jag som ska köra hem på lördag morgon och hur jag är som bilförare är inget jag skryter om direkt. När det kommer till andras bilar är jag kass, jag kan våran där hemma and that's it. Mina samåkningsbuddys får räkna med några motorstopp på hemresan.
Igårkväll blev det grillkväll i barackbyn, det var vi alla från Oskarshamn som grillade och umgicks. Faktiskt superkul! Bara myggen som förstörde lite senare på kvällen.. Dö bara era äckliga insekter.
Sov gott allihopa! 

'Lots of love 

27 juli 2014

Marabou

Allmänt


Min aktivitet ikväll. Marabou grädd nougat och lite vindruvor. Har inte så
mycket mer att sysselsätta mig med eftersom jag inte packat med mig verken träningskläder eller badkläder. Det är prio nummer ett nästa gång jag packar!
Höll på att dö lite ikväll. Pratade i telefonen med Moa när det gick någon precis utanför min dörr, alltså inne i baracken. Min tanke "det är alltså här jag ska dö, bli kidnappad, våldtagen, misshandlad eller styckad av en psykopat". Blev helt stum i telefonen medan jag letade utväg, ville inte dö i en barack liksom haha. Det är helt sjukt hur stel av skräck man kan bli. Det var ingen psykopat utanför min dörr utan bara min första granne som flyttade in. Det var ju mörkt och sent på kvällen, vem blir inte skräckslagen när det knakar utanför dörren då?!
Men nu ska jag sova, sov gott allesammans!

'Lots of Love