31 mars 2014

todays outfit

Allmänt

Tröja - Weekday // skjorta - Lindex Holly & Whyte // Jeans - MaryKate & Ashely Olsen BikBok // Skor - DinSko // Väska - Michael Kors // Klocka - Marc Jacobs 
 
Älskar ljusblått till jeans, fräscht och somrigt. Det kommer jag ha på mig mycket nu i vår och sommar. 
Börjar min vecka med ledighet i två dagar, för jag startar mitt skift på onsdag klockan 06.00. Det har tyvärr inte varit det bästa vädret idag, hade hoppats på sol och värme men så fort solen inte är framme är det rätt kyligt faktiskt. Nu ikväll ska jag hem till Ellinor och Andreas och fixa med bilder. Fick den äran att ta kort på de blivande föräldrarna ute i Gunnarsö och resultatet blev superbra, eller enligt mig iallafall. Återstår att se efter ikväll ifall de också blev nöjda, haha lite nervöst så där. 
Helgen har varit rätt härlig med årets första grillfest hos Ellinor och Andreas med en liten utgång på det. Hade faktiskt jättekul! Söndagen spenderade jag visserligen i sängen hela dagen, orkade på kvällen ta mig ut till soffan och titta på tv med familjen.
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Låg i sängen igårkväll innan jag skulle sova och bläddrade lite i min iPad. Hittade då på ASOS denna underbara kappa som jag bara måste ha. Problemet är att jag inte kan välja färg?!? Min mamma och mina systrar tycker jag ska ta den rosa, vad hade ni valt? Vilken kommer man ha nytta utav mest liksom?
HELP ME CHOOSE WHICH ONE?!?
 
'Lots of Love
 

27 mars 2014

black and white

Allmänt

To me, beauty is about being comfortable in your own skin.
It's about knowing and accepting who you are.
 
- Ellen Degeneres
 

'Lots of Love