Dagen började bra med sol och lite moln, men sen bara öste det regn ner från himlen. Skit ockå. Vi hade, precis innan regnet började, köpt oss varsin drink på strandbaren och vi hann i stort sätt med två klunkar sen fick vi springa till hotellrummet (blev en springnota till på köpet). Så idag blev det inte mycket solande för oss. 
Senare idag blev det finare väder, inget regn i varje fall. Så en promenad till Bol blev det och sen åt vi mat på hotellets restaurang. Vi gick också ner till strandbaren för att betala, kändes dumt annars. Dock ville de inte ha betalt för de såg antagligen att vi inte hade hunnit dricka något haha. 
Ber för bättre väder imorgon!
 
'Lots of Love
 
 
Rumpa, rygg och öron är vidbrända. Öronen, alltså nu snackar vi i öronen.. Det är ju ett väldigt märkligt ställe att bränna sig på men omöjligt var det tydligen inte. Aja, vi har det fortfarande hur härligt som helst, sol hela dagarna(dock lite regn på tio minuter idag, men det lättade upp) och god mat inne i Bol på kvällarna.  
Min klänning och min jumpsuit från Ivy Revel som jag har haft nu de två senaste kvällarna är jag så kär i, älskar båda två! (Förhoppningsvis ska det komma fler bilder på dem). Har packat ner så mycket kläder, vet inte hur jag ska hinna använda alla. Det lustiga är att varje gång jag packar brukar jag alltid lyckas ha med mig för lite, men denna resa var tydligen ett undantag. Jag bara öste i med plagg haha.
 
sweet dreams 
 
'Lots of Love
 
 
 

29 maj 2014

vacay part two

Allmänt

 
Kroatien är underbart och jag är förälskad i ön Brac som vi bor på. 
now it's beach time!
 
'Lots of Love