30 november 2014

sunday evening

Allmänt

 
old pic

Hur tråkigt är det inte att spara? Jag rent ut sagt hatar det. Får i stort sätt dåligt samvete över vad jag än köper. Om det så är kläder eller en fika det gäller, det spelar ingen roll. Haha det är ju sjukt egentligen, pallar inte!.?.. Måste färga mitt hår med och det ger mig bara L I T E ångest. Fast det måste jag bara ordna, har typ fyra olika färger i håret just nu och dom är inte så värst fina ihop. Vet bara inte riktigt hur jag ska färga det, har lite olika idéer men kan inte bestämma mig.
 
 
'Lots of Love
 
 

29 november 2014

lots of breakfast

Allmänt

 
Imorse ordnade jag, Bella och mamma en mysig frukost. Så gott! Det blir så mycket godare ifall man lägger upp allt fint och det blir också ''roligare'' att äta, eller hur? Säger som min syster brukar säga ''skulle kunna äta frukost hela dagen'', haha. 

'Lots of Love
 

25 november 2014

selfies in my room

Allmänt

 
 
Har ni lyssnat på låten Ugly heart av GRL? Om inte, så tveka inte att gör det. Älskar texten, den känns så perfekt beskriven liksom. 
Hade inga roliga bilder att ladda upp idag så dessa selfies tog jag nyss och kan väl bjuda på dom. Aja, ikväll är det serier för hela slanten (vilket det brukar bli på vardagskvällarna). Någon som har tips på någon bra serie btw? Kan kanske vara kul att börja titta på en ny.
Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll allihopa!
 

'Lots of Love