29 april 2015

Afternoonbrekkie

Allmänt

Dagens brekkie - Bananpannkakor med kvarg blandat med hallon och toppat med granatäppelkärnor, ägg, avokado, juice och kaffe.
 
Nu är andra natten gjord, så nu är det one more to go! Eftersom jag jobbat natt så åt jag min frukost nu på eftermiddagen för jag har sovit som en stock. Den känslan när man får gå och lägga sig efter att ha jobbat ett nattpass är obeskrivligt underbar. Man typ somnar med ett leende och man somnar direkt när man lägger ner huvudet på kudden, eller det gör åtminstone jag haha. 
 
Och vet ni? Nu har vi bokat en resa till Nice över midsommar. Alltså hur underbart som helt! Har hört från flera håll att franska rivieran ska vara maaagiskt. Någon som har varit där? Tips på vad man ska göra osv är uppskattat.
 
'Lots of Love
 
 
 
 
SÅ underbart med sol om dagarna! Har i stort sätt bara varit i solen idag och det har varit helt otroligt skönt. Jag testade att göra en svalkande drink som blev supergod faktiskt! Jag la hallon och apelsin i glaset och mosade ihop det lite grann, hällde sen i massa is och till sist hällde jag i bubbelvatten. Superenkelt och supergott! 
 
'Lots of Love
 
Detta skulle jag vilja kalla en bättre måndagskväll. (Får inte nog av nutella, det är typ gott på allt verkligen haha) Plus att sitta och prata om allt, verkligen ALLT, med två underbara vänner! 
 
'Lots of Love