31 augusti 2015

Hello

Allmänt
Hello there all loved ones! 
Har ni haft en bra måndag? Tog ni också er igenom denna dag? Måndagar är alltid sköna att få gjorda men jag tycker ärligt att tisdagar är värre. En väldigt onödig dag haha. Nu ska jag försöka sova och ladda inför en supergo tisdag (ogillar starkt). 

'Lots of Love


30 augusti 2015

Another awesome day

Allmänt

 
Idag denna söndag, åkte vi och åt frukostbuffé på ett fik som heter Systrar och Bröder. Vi satt där ganska länge och åt, pratade och åt haha. Innan vi skulle köra hem till Oskarshamn så åkte vi ut till Emporia och köpte oss varsin juice från Joe and the juice, vi kände att vi inte kunde hoppa över det! Har ni smakat deras juicer? De är ju huuuur goda som helst, skulle kunna dricka en varje dag. Älskar!
 
'Lots of Love

30 augusti 2015

this happy saturday

Allmänt

 
Vår lördag i Malmö var superhärlig. Vi startade dagen med en pannkaksfrukost och vi åt tills vi sprack tror jag haha. Vi tog oss ut på stan och shoppade lite grann, åt middag på Lilla Torg på restaurangen Victors, åt en megacheescake, spelade Shuffelboard och hade senare på kvällen myskväll, där Fridas kompis Filippa kom förbi. Vi satt uppe till 02.00 och pratade om allt och ingenting haha. Vi hade alltså en väldigt go lördag i Malmö!
 
'Lots of Love