25 februari 2015

by the sea

Allmänt

- slänger upp en bild från förra året i Kroatien med Jonna. TAKE ME BACK, please -
 
Att jag ska flytta till LA i oktober känns väldigt surrealistiskt på något vis. Ibland glömmer jag nästan bort det och direkt när jag blir påmind om det så pirrar det till i magen och jag blir nervös, på ett positivt sätt så klart. Blir självklart mest nervös över att åka men också för allt som ska fixas där innan, gaaah orkar knappt tänka på det. Men alltså, det ska bli så kul så jag tror jag dör lite. 
 
'Lots of Love
Topp - Ivy Revel // Jeans - Tiger of Sweden 
 
Älskar verkligen denna underbara topp från Ivy Revel. Älskar att den är gjord i scuba, älskar att den är silvrig, älskar att den är en kortare topp och nämnde jag att jag älskar den?!? haha köp ifall ni inte redan har gjort det. Detta är bilder från i lördags som jag tog innan jag var ute och hade kul. Idag har jag varit på jobbet och sen åkte jag till Ellinor och träffade Jonna, Ellinors kusin och lilla Alicia. 
 
Amazing things happen when you distance yourself from negativity.
 
'Lots of Love

22 februari 2015

sunday brunch

Allmänt

 
Jag och Moa bjöds på denna lyxbrunch hemma hos Emmy, alltså SÅ gott verkligen! Ni tjejer är alltid lika sköna att umgås med. Kärlek till er!
I fredags åt jag efterlängtad sushi med Jonna, Melissa och Sabina. Det blev massa snack hela kvällen och lite godsaker att äta. Igårkväll var jag ute och åt med Melissa, Sabina, Lisa, Linda och Becka på Kråkan. Det blev även utgång på kvällen och jag hade väldigt rolig kväll med tjejerna. Fler sånna kvällar tack!  Efter denna fullspäckade helg ska jag ladda om för ytterligare en jobbvecka. 
 
 
'Lots of Love