19 juli 2015

Coffe

AllmäntDenna vecka har varit fullspäckad verkligen. Jobb varje dag, go onsdagsutgång med härliga tjejer, räkfrossa på badholmen med mina favoriter i fredags, övertidsjobb igår och en grillning och utgång efter det. Idag var första gången jag kunde sova ut, utan att ställa klockan. Välbehövligt. Åkte på eftermiddagen och fikade med Moa och Melissa i Nabben på Café Lea, jättemysigt! Ikväll ska jag bara inta soffan och titta på tvn hela kvällen för imorgon ska man vara redo för en ny arbetsvecka. 

'Lots of Love 
 
I tisdags tog Frida och jag färjan över till Gotland och bodde på hotell i mysiga Visby. Vi bokade helt spontant i måndagskväll och hoppade på färjan dagen därpå. Visby är helt underbart fint och vackert på sommaren. Söker man en mysig resa så är Gotland helt klart något att överväga. Jag skulle vilja se mer av Gotland, åka till Fårö tillexempel. Det ska vara superfina stränder där vilket inte är fel att hänga på. 
Vi strosade runt innanför ringmuren i alla små kvarter med söta små hus och vi cyklade tandemcykel (haha) längs strandpromenaden som det heter. Det var faktiskt riktigt roligt att cykla tandemcykel, har ni testat? Det kändes så töntigt, så vi skrattade mest hela vår cykeltur haha. Vi hade en riktigt lyckad resa!
 
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
 


Jag älskar mojito, bästa drinken någonsin. Dock kan den lätt bli väldigt äcklig ifall någon okunnig ger sig på den.. Igår beställde jag en jordgubbsmojito (ej okunnig bartender) som var supergod. Sällskapet igår var Moa och Emmy, plus att lite senare kom Julia och två kompisar till henne förbi efter att de hade klivit av Gotlandsfärjan. Så vi åt mat och pratade en massa, riktigt trevlig kväll!

'Lots of Love