Igår hade vi på jobbet överraskningsfest för Ulrika som fyllt 50 år. Vi överraskade henne på Åströms med partyhattar och "jag må hon leva". Sen blev det god mat och fräscha drinkar plus en utgång. Lyckad kväll med andra ord!

'Lots of Love 
 
 
Det fick bli en megabomb av bilder från vår weekend i Nice. Tror ni inte också att det som absolut inte alls får hända händer?! Min kamera bara slutar fungera, alltså WTF!? Varför just nu? Den har aldrig krånglat och just nu, tack så mycket.. verkligen.. Med en kamera som är död, så fick vi nöja oss med mobilbilder.. Det blir SÅ mycket finare bilder med kameran (obviously?), så jag blev riktigt besviken av kameran svek oss.. 
 
Såå, till vår resa haha. JAG ÄLSKAR FRANSKA RIVIERAN! Jag ska utan tvekan tillbaka och här ska jag ha ett hus någon gång i framtiden(om jag har råd dvs. haha). Det är så otroligt fint överallt och platserna, maten, människorna, shoppingen och ALLT är bara så underbart. Ni måste åka dit om ni inte har besökt det tidigare, ni kommer älska det lika mycket som jag. 
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 juni 2015

Tuesday

AllmäntYou are without any doubts the definition of cuteness. 

Imorgon blir det att packa för min del. Har faktiskt funderat lite på vad jag ska packa med mig, så imorgon ska allt bara ner i en väska. Det är SÅ tråkigt att packa.. Dock ännu värre att packa upp när man kommer hem.. 

'Lots of Love