Jag har apmycket ångest över hur jag ska färga mitt hår?!! Jag vill ha kvar min ombre men få bort de varma tonerna mer i topparna, samtidigt vill jag ha ungefär samma färg som jag har upptill just nu fast lägga som en jämn färg i hela håret och sen egentligen vill jag bli mörkare i hela håret.. Hjälp mig, snälla? Jag har lite tisdags-besluts-ångest här..

Lyckades lura iväg mig från soffan och ge mig iväg ut och springa fyra km ikväll, inte illa från min sida den sista tiden. Nu ska jag titta lite på tv och sen sova, sov gott allihopa!

'Lots of Love

 
Min helg i Malmö var hur mysig som helst i Fridas nya lägenhet, som för övrigt var jättefin! Som ni ser på bilderna så åt vi massa gott, behöver inte mat på hela veckan nu känns det som. Helgen kändes dock som den sprang iväg, men ska kanske tillbaka redan efter påskhelgen och då kan jag stanna lite längre. 
Jag har tittat runt lite på lägenheter i LA till hösten och alltså vissa lägenheter är helt otroliga, satt och tittade på bilderna med ett stort gap rent ut sagt. Det vore verkligen drömmen att bo i en sådan! Dock är det sjuka hyror, så jag får väl nöja mig med något litet kryp in någonstans, haha. 
 
'Lots of Love
 

25 mars 2015

Mitt vita lurv

Allmänt


Mitt älskade lilla charmtroll har vi på bild här ovanför. Denna lilla ulltuss är den mest underbaraste lilla hund någonsin som charmar oss varje dag. Vad skulle vi göra utan dig Trixie?!

Har hamnat på latsidan denna vecka, kan ej förklara varför.. Jag får sluta att direkt lägga mig på soffan efter jobbet, orkar ingenting sen. Åh blir så trött på mig själv. Aja, ska sova nu men byter soffan mot sängen istället haha. 
Sov gott alla!

'Lots of Love