Idag firar vi världens finaste mamma på morsdag och det är väl helt givet att världens mest underbaraste, bästaste och roligaste mamma ska få denna megablommbomben Ser ni hur fin den blev (massa emoji med hjärtögon) ?! Hur mycket vi älskar våran mamma går inte att beskriva med ord, du är värd allt och lite till. 
 
'Lots of Love
 

29 maj 2015

lovely snack

Allmänt

 
Gjorde typ världens godaste smoothie nyss, det tycker åtminstone jag haha. Jag hade i jordgubbar, hallon, pressad lime, coconut water och yoghurt, där resultatet blev SÅ bra. Den ska jag definitivt göra om flera gånger denna sommar!
Tidigare idag tittade jag på TVD och jag grät som ett litet barn, haha. Alltså det var så sorgligt och fint på samma gång. Älskar serien! Lite trist att det är uppehåll nu för jag orkar aldrig vänta, så seeegt!
Igår åkte jag och Sky till Norrköping och shoppade. Jag har aldrig varit i Norrköping stad innan, det har bara varit en genomfart när man har åkt till Stockholm och deras MAX har jag besökt ett antal gånger haha. Så igår var det premiär på shopping där. Hade en riktigt bra dag i Norrköping, där det garanterat blir fler visiter till.
 
'Lots of Love
 
 
 
 
 
 
Mixade ihop en green smoothie denna morgon, supergod verkligen! På första bilden ser ni vad jag hade i den ifall ni blev sugna på att själva mixa ihop en. Och jordgubbar alltså, gud så himla gott det är! Skulle kunna äta det hela tiden, looooove it. 
Ska in till stan och luncha med Amanda senare men innan måste jag fixa mig ett internationellt ID, vilket jag kommer behöva för att kunna åka till Nice eftersom jag har rört ihop det med ambassaden, haha. Jag var tvungen att ta första bästa tid för intervju på ambassaden och kom sedan på att de behåller mitt pass under tiden de ska gå igenom mitt visumtillstånd. Då finns risken att jag inte hinner få hem det innan vi sticker till Nice, så ett internationellt ID blir tyvärr ett måste för mig nu.
 
'Lots of Love