28 november 2015

fresh water

Allmänt

 
Fresh water with lemon, lime and mint leaf. 
 
Är ni sugna på något friskt att dricka så bör ni testa detta, SÅ gott och fräscht. Jag är ju ett stort fan av mojitos så detta passade mig ypperligt. Jag måste ställa en fråga och jag hoppas någon generös själ kan hjälpa mig. Är mynta och mint samma sak? Det kanske är något som bör höra till ens allmänbildning men jag blev osäker och kände att jag måste få veta detta. Har försökt googla men jag förstår inte deras förklaringar.. Grejen var den att på engelska är mynta och mint samma ord, alltså ''mint''. Det var där jag började undra om det är samma sak haha. HJÄLP MIG! 
 
'Lots of Love
 
 
Lauren

Amanda, I've told you I don't speak swedish. please write in english? For me? :)

Svar: Haha of course I can:)
Amanda Erlandsson

Fanny

Haha kul att du nämner mint och mynta för jag hade samma fråga för ett par veckor sen och detta svaret fick jag då (vet inte hur sant eller osant det är): det är pepparmyntsolja som vi till vardags kallar mint. Sen finns det ju flera olika mynta, varav en heter pepparmynta. Och det ska då alltså vara oljan från den som vi kallar mint.. Alltså typ smaken i after eight och tandkräm. Hänger du med? :)

Svar: haha kul att du också har funderat på det. Det låter som en rimlig förklaring! Tack så mycket för ditt svar, nu slipper jag gå ovetandes:)
Amanda Erlandsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress