30 oktober 2015

acai bowl

Allmänt

Lyxade till det med en Acai Bowl och en grön juice denna fredag! 
Köpte det på ett ställe som hette Juice Crafters.
 
Jag trodde min torsdagskväll skulle bestå av plugg, äta vindruvor och titta på en film, meeen så blev det inte. Blev istället en utgång i Hollywood med mina rumskompisar, helomvändning haha. Det var mina rumskompisar Lacey och André som också bor här i huset som frågade ifall jag var sugen på utgång. Jag har inte träffat dom innan, lite smått weird med tanke på att vi bor i samma hus haha. De har tydligen inte vågat fråga mig ifall vi skulle umgås för de trodde att jag tyckte att jag var för snygg för att umgås med dom, alltså WHAT??!! Vad ger jag för intryck egentligen undrar jag? Vill verkligen inte att folk ska tro så om mig.. Får väl börja le som ett fån hela dagarna, kanske hjälper lite åtminstone? Men iallafall, dom var hur sköna och goa som helst så jag hoppas verkligen vi kommer fortsätta umgås även när jag flyttar ut så småningom (känns dock som det aldrig kommer hända..) 
 
 
 

29 oktober 2015

Hello city of Angels

Allmänt

 
View from Griffith Observatory
 
I söndags beställde Bianca och jag en uber som körde upp oss i bergen till Griffith Observatory. Ett MÅSTE ifall ni besöker LA, det är en helt magisk utsikt över staden. Jag har inte varit här på dagen men tror det är häftigtast på kvällen när man ser alla lampor tända. När jag och min familj besökte LA 2013, så letade vi som galningar efter detta ställe. Vi körde upp och ner i bergen, fram och tillbaka men det var precis som om Griffith Obeservatory hade försvunnit haha det fanns verkligen ingenstans sååå vi gav upp.. Fixa en bra GPS så löser det sig, tror våran GPS var lite efterbliven eller så var det kanske vi? Vet inte riktigt svaret på det haha, vill tro att det var fel på vår GPS..
 
Idag var jag och tittade på en lägenhet och den var inte stor haha, men den är väldigt billig och ligger mitt i Hollywood. Walk of Fame är runt hörent och då menar jag verkligen runt hörnet, inte som LA bor brukar säga och sen visar det sig vara två mil till platsen.. Håller tummarna för denna lilla pärla men har inga förhoppningar längre haha känns lönlöst att leta lägenhet här. Blir galen! 
 
'Lots of Love
 
 
 
 

28 oktober 2015

cutiepie

Allmänt

 
Den här lilla vita lurvet och hennes två buddies bor jag med här i Beverly Hills. Älskar att dom är här för man blir så glad när man kommer hem och får gosa lite med dom men samtidigt jobbigt för de påminner om min två favorithundar där hemma, Trixie och Penny. Mest påminner de om Trixie just för att de är små, vita och har svart nos och mörka ögon. Men även Penny just för att de är hundar haha obvious?! Åhh blir tårögd bara av att skriva detta inlägg, haha larvigt kanske vissa tycker men jag verkligen älskar mina små bus där hemma och saknar dom för varje dag som går!
 
 
'Lots of Love