30 september 2015

LA, I'm here!

Allmänt

Hello everyone, I have finally arrived in Los Angeles! 

Jag landade igår 17.00 lokal tid. Det var väldigt drygt dom sista timmarna, då åkte blicken mot klockan vääääldigt ofta. Som tur var så fanns det väldigt mycket filmer och serier att titta på, vet inte vart jag skulle tagit vägen annars haha.
Jag bor för tillfället hos min rektor och hans fru(min lärare), där även två till studenter bor (dock har dom lov så har inte träffat dom ännu). Något som är så otippat är att det även bor här en utav kandidaterna till presidentvalet 2016, haha riktigt random eller hur?! De har även en vit katt som heter Chanel och tre väldigt små hundar som heter Nana, Toto och Jojo, supersöta! 
Idag har jag gått runt och tittat lite hur det ser ut runt omkring här och även hittat en shoppinggalleria som har farligt mycket jag vill ha haha. Beverly Center heter den och där kommer man spendera mycket tid är jag säker på! 
Imorgon har jag ett möte med en på skolan och efter det ska jag kanske åka till Venice beach och sola, om inte så traskar jag runt mer här i området.

'Lots of Love 

23 september 2015

time for iced coffee

Allmänt

 
Iced c o f f e.
 
Packa, packa och paaaaaacka. Det är vad jag har sysslat med idag och tog en paus i packandet då jag åkte och hälsade på farmor för att fika och säga hejdå till henne. Det känns som en lista där jag checkar av varje gång jag säger hejdå till någon. Sjuk känsla. Allt känns väldigt stressigt hela tiden, det är för mycket stress för mig att hantera så jag typ stänger av och går från att vara coollugn till att få panikattacker haha.
 
'Lots of Love 

21 september 2015

old one

Allmänt

 
Bjuder på en gammal bild ikväll, på mig i min onepiece. Idag skulle jag börja packa eller lägga fram kläder som ska med iallafall. Tror ni jag började? Nej.. Skyller på att soffan var för go heeeeela dagen haha. Imorgon får jag försöka ta igen det jag skulle ha ordnat idag. Men hur packar man för två år?! Jag är sämst på att packa, verkligen sämst. Ska jag iväg EN natt, så lyckas jag packa för ett halvår. Tycker även att det är sjukt tråkigt att packa.. Känns aldrig som jag får plats och jag hittar inte det jag ska ha med mig, vilket brukar sluta i att jag drar in mamma eller Bella i mitt packande för dom två brukar av någon lustig anledning ALLTID veta vart alla mina saker som är ''borta'' är. Tur det!
 
 
'Lots of Love