30 september 2015

LA, I'm here!

Allmänt

Hello everyone, I have finally arrived in Los Angeles! 

Jag landade igår 17.00 lokal tid. Det var väldigt drygt dom sista timmarna, då åkte blicken mot klockan vääääldigt ofta. Som tur var så fanns det väldigt mycket filmer och serier att titta på, vet inte vart jag skulle tagit vägen annars haha.
Jag bor för tillfället hos min rektor och hans fru(min lärare), där även två till studenter bor (dock har dom lov så har inte träffat dom ännu). Något som är så otippat är att det även bor här en utav kandidaterna till presidentvalet 2016, haha riktigt random eller hur?! De har även en vit katt som heter Chanel och tre väldigt små hundar som heter Nana, Toto och Jojo, supersöta! 
Idag har jag gått runt och tittat lite hur det ser ut runt omkring här och även hittat en shoppinggalleria som har farligt mycket jag vill ha haha. Beverly Center heter den och där kommer man spendera mycket tid är jag säker på! 
Imorgon har jag ett möte med en på skolan och efter det ska jag kanske åka till Venice beach och sola, om inte så traskar jag runt mer här i området.

'Lots of Love 
Sanna

Såååå härligt!

Svar: Ja underbaaart!:)
Amanda Erlandsson

Frida

Vill också vara där med dig :)

Svar: Kom hit då!!:):)
Amanda Erlandsson

Jonna

Åh jag dör av längtan! Ses snart 😃😃

Svar: Jag med, alltså så kul!! Jaaaa😃😃🙉
Amanda Erlandsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress