16 december 2017

Räkmackan

Allmänt

- RÄKMACKAN -
Mamma och jag gjorde iordning oss varsin lunch i förrgår som fick bli en räkmacka. Känns så svenskt och så gott! Har inte ätit det på över två år så kan tycka att det var tid nu haha. Vi hade en skiva stenungsbakat bröd, ett ägg, majonnäs, räkor, rödlök, gurka och toppat med persilja som vi serverade med en avokado. Och vi älskar att ha lite krydda på avokado så vi hade lite flingsalt på. Givetvis kan man ju toppa sin räkmacka med vad man själv vill ha, vi bara körde på det vi hade hemma typ. 
Lite senare idag ska vi hem till Morfar för att fira en liten minijul med julmat och julklappar. Så ska snart göra mig iordning för att åka dit. Ska bli supermysigt! 

My mother and I made ourself a lunch like two days ago and we made a shrimp sandwhich. It feels so swedish and so good! I haven't eaten it for over two years now so it felt like it was time haha. We made it with a slice of stone baked bread, one egg, mayonaise, shrimps, red onion, cucumber and topped with parsley that we served with an avocado. And we love to add some spice to avocado so we topped it with some sea salt. Of course you can put whatever you feel like on your shrimp sandwich, we just used whatever we hade at home kind of. 
A bit later today we're gonna go to grandpa's place to celebrate a mini christmas with christmas food and gifts. So I'm acutally gonna get ready soon to drive over there. Supercozy really! 
Caroline

Det ser riktigt gott ut. :)

Svar: Ja det var väldigt yummy!!:)
Amanda Erlandsson

Elin

Men guuud så gott det där såg ut då

Svar: Åh tack! Det blev riktigt gott;)
Amanda Erlandsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress