21 april 2018

the rack

Allmänt

R A C K 
Lördag, så skönt med helg. Idag ska jag måla lite tänkte jag, har ju ett skrivbord nu så tänkte inviga det. Känns så skönt att äntligen ha det, har ju inte haft något skrivbord någonsin faktiskt. Eller inte sen jag började ta målandet och min design seriöst. 
Nästa helg kommer mina saknade systrar upp hit och det ska bli så sjukt kul! Vet inte exakt vad vi ska göra, men vi kommer nog hitta på massa kul. Och hoppas att vårvädret håller i sig också. 

17 april 2018

GRAY

Allmänt

GRAY
Denna tröja från H&M är hur mysig som helst att gå omkring i, men den är så sjukt stor i ärmarna att just nu kan jag inte ha den med någon jacka. Det blir liksom förmycket tyg haha. Den blir ju perfekt när man kan ha den utan jacka, när det blir aningen varmare ute. Hur underbart var inte vädret idag då?! Så härligt med lite vårsol och att det äntligen är skönt att sitta ute. Älskar när man kan sitta på uteserveringar! Och till helgen verkar det som att det ska bli ännu några grader varmare, så skulle vara hur trevligt som helst att slå sig ner på en uteservering och äta och dricka gott, inte san! 
ONE, TWO, THREE JUMP
Igår på dagen kom Frida hit och vi promenerade till Hökarängsbadet eller Stora Sköndal? Är lite osäker på vad det heter där. Men iallafall så stannade vi på ett supermysigt café precis där vid vattnet så att man hade utsikt över hela badet och det hette Café Kristinahuset, väl rekommenderat! 
Söndag, söndag söndag. Är helt slut idag och sov till halv tolv typ, gör aldrig det nu för tiden men jag var väl tydligen trött. Jag var ute igår med Frida och hennes kompisar, men vi kom inte hem alltför sent så borde inte ha behövt sova bort dagen haha. Men gårkvällen var supertrevlig! Vi käkade asiatisk mat som var helt magiskt gott. Restaurangen hette Ling Long och jag måste tillbaka någon gång. Efteråt gick vi vidare till Grand Escalier och drack lite drinkar och hade väldigt trevligt på deras uteterass.