27 februari 2018

S T R E E T STYLE

Allmänt

- STREETSTYLE -
Oversize sweater - H&M // shirt - H&M // leggins - Gina Tricot // Shoes - ALDO // hat - H&M
Älskar denna oufit, den är liksom chill men samtidigt chic. Oversize tröjan ger en chillkänsla, skjortan gör att det känns lite uppklätt på ett mer ''slarvigt'' sätt, legginsen gör hela looken mer tuff och skorna livar upp det helt. De är verkligen så snyggt och fräscht med en röd detalj som skor, väska, mössa osv. Eller hur?
Idag är en riktigt bra dag, JAG HAR FÅTT JOBB!! Minns ni att jag nämnde i ett inlägg att jag hade varit på intervju? Det var den anställningen jag fick idag! Blev så sjukt glad, för jag har verkligen behövt ett heltidsjobb nu (eller vem behöver inte haha). Så anställningen är ett jobb som säljare och som jag nämnde när jag hade varit på intervjun så är det ju som sagt inget moderelaterat men absolut en perfekt erfarenhet att ha. Jag ska ju trots allt sälja en produkt i framtiden också, vilket då kan vara perfekt att veta hur man just säljer på bästa sätt. Jag ska börja redan imorgon viket är hur bra som helst! Är ganska nervös men det ingår kan jag tycka, brukar gå bättre om man är lite nervös. 
 

26 februari 2018

.M.O.N.D.A.Y.

Allmänt

- SHAMELESSLY ADDICTED TO CAFFEINE - 
Kan någon tipsa om en bra serie på Netflix? Vad tittar alla på? Vill verkligen hitta en ny serie som man bokstavligen fastnar i. Vet inte om det är mitt smartaste drag just nu att låsa upp mig i en serie haha, men det är ju så mysigt att komma hem och fixa något gott, gosa ner sig i soffan och titta avsnitt efter avsnitt, eller hur?! 
Idag väntar jag på besked från ett jobb, dock inget spännande jobb inom mode men faktiskt ett jobb som jag tror jag skulle kunna utvecklas som person väldigt mycket. En utmaning helt enkelt och även en väldigt bra bakgrund att ha, som kommer gynna min modekarriär. Sorgligt nu om jag inte får jobbet haha, men så är livet antar jag. Man kommer få fler nej än ja, och då är det viktigt att man absolut inte tar det för hårt utan bara går vidare. Dock är det inte lätt, det måste jag medge. 
 

25 februari 2018

streets

Allmänt

- STREETS - 
Här är en liten sneakpeak på en outfit som jag kommer lägga upp i veckan.
Idag ska jag skissa lite och komma igång med det igen. Har lite idéer jag skulle vilja få ner på papper. Har dock inte så mycket papper kvar haha, så måste lösa det. Sen vill jag hitta en annan teknik med färgläggningen. Just nu använder jag mig av färgpennor som är vattenupplösande. Tror man säger så haha, men det är helt enkelt färgpennor som jag sedan målar ut med vatten och pensel som ger en mer jämn färg. Så, jag vill alltså testa några andra pennor för att exprimentera lite i min målarteknik. Har ni tips på pennor så är det välkommet!