18 februari 2018

Hello again.

Allmänt

- BOR I STOCKHOLM. ÄNTLIGEN - 
Hej, nu är jag tillbaka efter en period med inget bloggande och knappt några uppdateringar på sociala medier. Det finns lite olika anledningar till varför och en är att jag flyttade till Stockholm 1 januari och har försökt väldigt intensivt att få ihop ett liv här uppe, har fortfarande inte riktigt fått ihop det. Ni vet bostad, jobb, pengar osv. Men jag kämpar på! Jag är nu väldigt van vid att allt inte fixar sig den lätta vägen och att tålamodet måste vara starkt i sådana lägen. Jag har väldigt mycket tålamod skulle jag säga, envis liksom. Men som tur är så har jag VÄRLDENS bästa familj som stöttar alla dagar i veckan, utan dom hade jag inte orkat. Och även att jag har turen att ha så fina vänner här uppe som jag kan hänga med en tråkig eller jobbig dag. Så kort sagt så har det varit mycket nu sen jag flyttade, väääldigt mycket och har inte orkat eller ens haft tid till att blogga eller slänga upp en instagrambild. En annan anledning är att jag tyvärr inte har någon kamera.. Verkligen ett av årets problem för mig haha. Min kamera gick tyvärr sönder när jag bodde i LA och min kamera på mobilen är inte bra alls. Så har inte tagit så mycket bilder helt enkelt. 
Men förutom alla problem den senaste tiden så vill jag säga att min flytt till Stockholm är det bästa valet jag gjort sen jag gjorde valet att flytta till LA. Har alltid velat flytta hit både innan och efter LA, det har liksom alltid känts som hemma. Det känns hur bra som helst att bo här, älskar verkligen denna stad och jag har gjort massa kul nu den korta tid jag varit här. Som att jag har hängt med mina LA systrar Bella och Jasmine, gått på YSL beauty event med Olivia, Firat Malin som fyllt 30, gått på Daisy Beauty Awards, varit på Valentine's event på Amaranten där Jasmine uppträdde och massa annat skoj. 
Ska försöka uppdatera mer regelbundet eller iallafall oftare än den senaste tiden såklart haha. Så hoppas jag ni kommer kika in här igen! 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress