IN SERIOUS NEED OF THIS RIGHT NOW
Frida och jag var och käkade denna sushi för några veckor sen, vi har sagt att vi ska testa massa olika sushiställen i Stockholm nu när vi bor i samma stad. Kul hobby ju, haha.
Nu är jag tillbaka i Oskarshamn och kom hem sent igår så somnade typ direkt. Så skönt att få sova i en säng haha, har bott på luftmadrass alltför länge nu. Men har världens finaste föräldrar som har fixat en ny säng åt mig, så på måndag när jag åker tillbaka till Stockholm så kommer jag äntligen att få ha en säng att sova i. 
Nu ska jag redigera en video, vilket lär ta ett tag för att jag är så ny på det och vill att de ska vara perfekt innan jag lämnar det. Kan sitta i timmar för blir så fokuserad liksom, kan inte sluta när jag väl börjat. Men sen senare ikväll kommer Frida och Bella hem och då blir det myskväll deluxe!! 
 
 
 
O N S D A G
Jag måste göra något med mitt hår, det är kaos både färgmässigt och kvalitén just nu. Tänkte att jag kanske ska fixa det efter påsk, för hinner inte innan i och med att jag åker till Oskarshamn imorgon efter jobbet. Har lyxen att bli hämtad i Norrköping, så slipper hela resan med tåg. SÅ SKÖNT! Mycket härligare att åka bil ju. Nu måste jag verkligen börja packa min väska för hinner inte hem emellan jobbet och när tåget går, så får ha med mig packningen. Sen ska jag SOOOOVA. 

26 mars 2018

come back baby

Allmänt

COME BACK BABY
Åh vad jag saknar denna tjej, allt är så roligt med henne. Kom tillbaka till Sverige NU!! Eller ska verkligen försöka se till att komma till New York snart, det vore ju sjukt kul. 
 
Vet ni vad jag råkade ut för? En stressfraktur i foten?! WTF, hur är det möjligt att det kan hända? Jag trodde att jag hade råkat ut för en helt vanlig stukning, men det läkte aldrig eller blev inte ens lite bättre. Så jag kollade upp det på sjukhuset och det visade sig vara en stressfraktur. Fick se på röntgenbilden att ett ben i foten var snett och har blivit så utav stress, haha alltså what liksom? Är typ fortfarande som ett frågetecken om det, men ah det har gjort superont.